Cum să economisim bani pe sex

Cele mai tari filme sexy din istorie

Fiecare din aceste filme constau din puncte de referinta minute in cinema - minute utilizat pentru a provoca, titilati, si pentru a impinge limitele.

Era 1964 cand Curtea Suprema Justitia Potter Stewart notoriu s-a pronuntat versus o obscenitate situatie interzicere The Lovers a lui Louis Malle , folosire cel mai bun interpretare a pornografiei: "Stiu cand il vad." Erotica traieste mult mai mult viu la acel grad de subiectivitate, si pe pelicula, verifica din exterior restrictii ale incertitudine - mult sa se asigure ca am poate nu de asemenea recunoastem cand il vedem. O multime de povesti despre legate de sex treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o prelungita priveliste in mijloc 2 caractere niciodata niciodata indicat a fi unul cu celalalt; o tiv sau un articol de imbracaminte cateva perechi mai sus, sau mult mai scurt, decat identificat in un public viata de zi cu zi; si de asemenea un accentuat cuvant sau expresie semnificatie inimaginabil, chiar neintentionat semnificatie. Si, de asemenea evident, in unele cazuri este aparent suficient ca toata lumea notificari, atunci cand o stea sau actrita dezvaluie toate, se lupta cu o scena insotitor sau imita intimitate sub idilic, somptuos lumini.

Fiecare dintre ceea ce inseamna spune ca alegerea cel mai eficient sexual filme se simte un pic ca decodare un test Rorschach al unui scriitor propriu pofte de mancare precum si pasiuni. Datorita faptului ca filme nu pur si simplu document sexual precum si incantator vise, le descopera. Numarul de cinefili vazut, spune, un adolescent amuzant unde sunt foarte intai preferat vedeta a aparut in un costum de baie, aplicat ruj sau a aparut la un patinoar aratand ca cu intruchiparea a destinatiei? Sau s-au trezit fantezand referitor o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care doua personaje pur si simplu curatat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, foarte subiectiva. In consecinta, aceasta lista acumuleaza cateva dintre reperul minute captate pe film , cele care au atins subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate precum si actor sau starlet in o datorie care satisfacut sau transformat piata tinta ipoteze, sau doar inregistrat minute de eleganta, pasiune sau sexualitate in intrigant, suscitat sau transcendent mijloace . Unele sunt amuzante. Unele posibil un pic infricosator. Altii insamantati cu amenintare, remuscari, bolnav, sau irepresionabil omenire. Dar fiecare dintre ele sunt mai mult decat un pic cald.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci nu a reusit pentru a face aceasta listare doar din cauza principal tema - in special, ca specific nevoie ramane suprimat, neglijat sau eclipsat de politic angajament, daca nu suplimentar psihologic si, de asemenea, fizic represiune. Dar doi ani mai tarziu, regizorul a distribuit unul dintre unul dintre cei mai bine-cunoscuti vedete in intreaga lume a ilustra un contrar situatie - un barbat atat de asaltat de dezastru ca poate numai fugi direct in legat de sex depravare. disputa cu privire la scena „untului” si actrita Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex substitut, ea a sustinut „M-am intr-adevar simtit putin violata”), va, precum Sfaturi utile si probabil ar trebui, absolut culoare exact cum se vede eficiente si, de asemenea film in intregime.

Emmanuelle 2 (1975)

Doar Emmanuelle de Jaeckin si, de asemenea, loturi de nume copicats si, de asemenea imitatori (varsare litere in numele ei, cum ar fi articole scurte din imbracaminte) creat o in jurul lumii mostenire din erotica anilor 1970 unde bogati tinere calatorit globul, dormit cu minunat, anonim insotitori si au pacalit tabuurile din asa-numitul "respectabil" societate. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul poveste pe care se bazeaza acest flagship franchise business nu creat de real Emmanuelle Arsan totusi ei sot, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o doamna) furnizat titlul personalitate companie si imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte diverse alte instalatii, inclusiv original pelicula.

The Hunger (1983)

Doar la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica Persoane a lui Jacques Tourneur ca legata de sex pentru post-disco varsta Tony Scott si-a facut lansarea in regie cu aceasta idila incarcata sexual de, bine, cea mai atractive vampir pereche din eternitate (David Bowie si, de asemenea Catherine Deneuve) incercand sa faciliteze mostenirea, si, de asemenea longevitate, intr-o perioada de stiinta, si, de asemenea abundenta. Scott creste design la unsprezece pe masura ce ilustreaza Miriam (Deneuve) cautand ​​comoditate in bratele omului de stiinta Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un leac pentru decrepitudinea sa progreseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este alcatuita din erotica incarcata idile, nu toate la fel de reusite una ca cealalta totusi majoritatea ele unic si, de asemenea gandite in foarte propriu metoda. (Lui adaptare Lolita, ptexemplu, este, in punct de vedere, o prima ajustare a cartii lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte practic pietonal de contemporan standarde, totusi sex roleplay jocuri, sex sexual in public, precum si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in mare masura noutati, cel putin in mainstream cinematograf, cand Lyne ilustrat aceste spectacol Kim Basinger si Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a creat si, de asemenea ghidat acest uimitor film referitor la un mut Scotiana intitulat Ada (Holly Seeker) comercializata in relatie conjugala cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) numai la cadea pentru unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) angajat pentru a furniza munca de zi. Ceea ce incepe ca o idila de thrall pentru aceasta doamna ajunge sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines trateaza cu Ada, mai intai pentru pianul ei, si, de asemenea mai tarziu, pentru iubire fizica care devine o mai profunda si, de asemenea extra profund dragoste.

Lucia si sexul

image

Scriitorul regizor Julio Medem produs aceasta poveste referitoare la anterior si, de asemenea, existent, sex si, de asemenea dragoste, claritate, precum si confuzie intre Lucia (Paz Vega), tip Lorenzo (Tristan Ulloa), si, ocazii - numeroase sexual sau legat de sex - acela definiti lor relatie. Lucia Vega isi asuma sarcina in parteneriatul totusi exista reciprocitate autentica, deoarece acestea ofera reciproc placere, descoperirea reciproca a corpurilor ca o chestiune a memoriei muschi fara joc de cuvinte planificat precum si dezvoltarea minute esential pentru viata lor psihologica.