15 Undeniable Reasons to Love Relatii cupluri

BDSM: idei pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou in camera de pat? Respecta Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are captivat oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator indicatori vor asistenta veti face o inceput.

Invatare inainte experimentare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa intai sa faceti cercetare pe net. Acolo veti gasi sisteme precum „Servent Central”. Impreuna cu descoperirea partenerilor interesati, puteti la fel utilizati sistemul pentru a gasi indicatori si, de asemenea, detalii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie ramai departe de conferinta persoane singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau un grup conferinta. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena Resurse utile de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie inteles inainte de a merge orice fel de mai bine. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni cunoscut. Nu va va faceti griji daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM idei: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare mai bine, atunci puteti absolut experimentati cu cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa cu apartament sau condo. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru perechi, ca stiu exact ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre cel mai crucial BDSM indicatori este ca trebuie parasiti toamna precum si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu in stil - in special in piele naturala si, de asemenea, latex. Evident, este in intregime pana la tu trebuie sa alegi ce sa imbraci. Mai degraba decat normal lenjerie intima, BDSM furnizeaza posibilitatea de a lua pe un nou functie si, de asemenea, sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de coliere sau de latex potrivire, web precum si specializate magazine dati o substantiala optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. locala, este in general cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM evenimente, ti se da dat tema pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru alte eveniment vizitatori pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri stiletto sunt perfect. Daca sunteti un sub, ati puteti pune un guler si alege o rochie care da la fel de mult acces la sanii precum si mai jos jumatate posibil.

image

Esential pentru BDSM incepatori: de acord asupra un sigur cuvant

La fel in toate celelalte functie joaca acele joc suprematie precum si intrare, un cuvant sigur este intr-adevar esential. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv in mod normal la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista riscul de actual durere, este intr-adevar vital sa alege un termen in prealabil cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat identifica ca o indicatie pentru a opri tot deodata. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei folositi cu sexul care legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant optim totusi, deoarece belows poate fi in unele cazuri legat.

Fara jena

BDSM este unica tehnica care necesita o mare cantitate de mizeaza pe companion. Acesta este modul ca ar trebui fie precum si are un bun sens. Ar trebui trebuie sa mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati si, de asemenea, bucurati-va de sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice fel de mila in acest . Dvs. si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare precum si cel mai bun minute de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat complet confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Ai incredere in pe sentimentul tau intestinal precum si decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, tehnica a acestuia trebuie totusi bucurata de ambii persoane fizice.

BDSM idei: Benefic ajutoare

Biciuri, restrictii precum si diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si, de asemenea, aduceti companion orgasm on your own - indiferent daca ramane in dormitorul, birou sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti placere oriunde cu care alegeti prost, tachinand rezonante. Cu murmur pasnica rezonante, subtire layout si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Moxie este maxim in discretie.